VR Percek

Így szabadulhatsz meg a felesleges kilóktól a VR segítségével

2018. január 20. - Woodyison

Képtalálat a következőre: „BOXVR”

Az ünnepi lakomáknak köszönhetően sokszor azt érzem, hogy kicsit kerekebb vagyok, mint december elején. Remélem ez csak egy szimpla érzékcsalódás, de ha tényleg felszaladt pár kiló karácsonykor, akkor a VR edzőm biztosan segíteni fog, hogy fitten kezdjem meg a tavaszt.

A FitXR által fejlesztett BOXVR egy fitnesz játék, ami segít megszabadulni a felesleges úszógumitól, és mindezt remek zenékre tehetjük meg. Az egyik legnagyobb előnye a programnak, hogy az tréningeket valódi személyi edzők segítségével alakították ki. Az oktatók rendszeres frissítésekkel látják el a VR mozgás szerelmeseit, így sohasem maradunk új gyakorlatok nélkül. A játékos három mozgástípus közül választhat: az első a klasszikus tréning, a második egy ritmikus boksz edzés, ami az általunk feltöltött zene ütemére végezhető, a harmadik pedig egy endurance mód, ahol fejleszthetjük állóképességünket.

BOXVR screenshot

Sameer Baroova FitXR vállalat társalapítója nagy reményeket fűz a programhoz: „Nagyon elégedettek vagyunk, hogy ezt az évet a játék elstartolásával kezdhettük meg, és ez csak egy nagyon hosszú út első lépése. Phil Greenspan fejlesztő szerint a BOXVR egy tökéletes program arra, hogy 2018-as év a felesleges kilók leadásáról szóljon. 

A lenti traileren látható, hogyan is zajlik egy VR edzés. Az biztos, hogy egy nagyon újszerű mozgásforma, ami tényleg megmozgat és a virtuális valóság miatt minden alkalom egy hatalmas élmény. Az egyetlen probléma az árral van, hiszen egy VR ready PC + Oculus Rift + BOXVR kombó kell egy tréninghez, ami alsó hangon 500.000 forintért kapható. Azonban az edzőtermek számára egy nagy lehetőség a régi vasgépek lecserélése, és a modern VR tréning bevezetése. Nem tartom kizártnak, hogy pár éven belül a hazai termekben is elérhető legyen ez az edzésforma.

Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb VR hírekről csekkold a facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrpercek.blog.hu/api/trackback/id/tr9213590679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása