VR Percek

Itt vannak a legjobb mobil VR eszközök

2018. március 23. - Woodyison

Képtalálat a következőre: „virtual reality”

Egy prémium kategóriás eszköz sajnos nagyon drága, azonban a technikai fejlődés lehetővé tette, hogy a belépőkategóriás mobil VR szemüvegek már viszonylag alacsony áron beszerezhetőek legyenek. Természetesen ezek a készülékek sohasem fognak Oculus Rift vagy HTC Vive szintű élményt nyújtani, azonban tökéletesek arra, hogy megtapasztaljuk mekkora élvezet is rejlik a virtuális világban.

Xiaomi Mi VR Play 2

A sort az egyik leghíresebb kínai gyártóval kezdeném, akik nem véletlen lettek ilyen felkapottak. Kiváló minőségű termékeket gyártanak, ez igaz a Mi VR Play 2-re is. A szürke szövetborítással rendelkező eszközön található egy gomb, ami a különböző menükben való navigálást segíti. A viselése több órán keresztül is kényelmes, és átlagos használat mellett sem érezzük azt, hogy mindjárt leesik a fejünkről. 4,7-5,7 inch-es telefonokkal használhatjuk a Xiaomi VR szemüvegét és a látószöge 93°-os. A Mi VR Play 2 kedvező árával próbálja elnyerni a vásárlók kegyeit, nagyjából 6.500 Ft-ért cserébe lehet a miénk.

Képtalálat a következőre: „xiaomi mi vr”

BlitzWolf BW-VR3

A BlitzWolf sem szeretne lemaradni a VR hullámról, így ők is elkészítették saját verziójukat. A BW-VR3 3,5-6,3 colig bármilyen méretű telefon befogadására képes, a képminőség természetesen nagyban függ a telefon kijelzőjének felbontásától. A magas minőségű szivacsozott fejpánt és a homloktámasz gondoskodik arról, hogy hosszabb idő után se legyen kényelmetlen a használata. A termékhez vásárolhatunk Bluetooth kontrollert, ami nagyban megkönnyíti a virtuális világban történő vezérlést. A gyártó külön kiemeli a termék strapabíróságát, így nem kell aggódnunk, ha gyermekünk esetleg leejtené a szemüveget. A beépített lencsék fókusztávolsága és egymáshoz való helyzetük is állítható, így a szemüvegesek is tökéletes minőségű képet kaphatnak. A BW-VR3-at nagyjából 5000 forintért cserébe tudjátok megvásárolni.

Képtalálat a következőre: „blitzwolf bw vr3”

VR Box

A VR Box-ról már szerintem mindenki hallott, mivel rengeteg GSM boltban és áruházban lehet kapni hazánkban. Azonban szinte mindenhol annyira túl van árazva, hogy kvázi két VR eszközt is vehetnénk a ráköltött pénzből. Ennek ellenére mégis ez a legelterjedtebb szemüveg a piacon. A kompakt, mindösszesen 414 grammos készüléket könnyű hordozni, így a vonaton is élvezhetjük a virtuális valóság szépségét. A 42 mm átmérőjű lencsék rendelkeznek kékfény és UV védelemmel, így a konkurenciánál sokkal szemkímélőbb a használata. Továbbá a speciális gyártástechnológiának köszönhetően sokkal több fényt engednek át, így javítva a képminőséget.  A VR BOX kezel Android és iOS eszközöket is, így mindenki számára elérhető a VR szórakozás.

Képtalálat a következőre: „vr box”

A bejegyzés trackback címe:

https://vrpercek.blog.hu/api/trackback/id/tr7013774932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása