VR Percek

Újra gyermek lehetek – Baby  Hands VR bemutató

2018. február 17. - Woodyison

Képtalálat a következőre: „baby hands vr”

A Chicken Waffle gondozásában lévő Baby Hands VR névre hallgató immerzív VR élmény teljesen megváltoztatja a játékos világszemléletét. A videojátékban egy kisbaba szemén keresztül láthatjuk a világot, hallhatjuk a hangokat és érinthetjük a tárgyakat. Tulajdonképp megöregedett agyunkat egy újszülött koponyájába ültethetjük át a virtuális valóság segítségével. Nem csodálatos?

Ez elsőre elég rémisztőnek hangzik, de semmi pánik, rengeteg vicces pillanat vár ránk. A környezetünk tele van aranyos kitömött állatokkal és menő játékokkal, amik csak a kipróbálásra várnak. Interaktálhatunk számos különböző tárggyal, amik talán előidézik majd a boldog gyermekkori emlékeinket. A játéknak csak a képzeletünk szab határ, olyan őrültségek várnak ránk, mint a puska lopás vagy a rakétahajózás.  

Képtalálat a következőre: „baby hands vr”

A játékban számos pálya érthető el, ahol különböző feladatokat kell megoldanunk. Továbbá rengeteg mini játék és gyűjthető tárgy vár minket a gyerekszobában Az egyik leghumorosabb dolog az, ahogy a mozgást oldották meg. Az előrehaladáshoz a kezünket pont úgy kell mozgatni, mintha csecsemőként másznánk a padlón. Egy nagyon izgalmas ötlet remek megvalósítása ez a vicces VR élmény, amit Steamen keresztül tudtok letölteni. A Baby Hands VR elérhető HTC Vive, Oculus Rift és Windows MR headsetekre is.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a játék, akkor itt érhetitek el a Steam profilját. Ha gameplay-re vagytok kíváncsiak, akkor pedig csekkoljátok a lenti videót:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrpercek.blog.hu/api/trackback/id/tr2813648886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása